Snedkerimaskiner

​Kontakt os for tilbud og specifikation​

​Hos HH Maskiner finder du et stort sortiment af snedkerimaskiner for træbearbejdning. Vi fører et bredt udvalg af standardmaskiner, maskiner til slibning af træoverflader, vægpladesave, kehlemaskiner, hobbymaskiner samt en række andre snedkerimaskiner.

Har du spørgsmål? Vi hjælper dig hellere end gerne. Ønsker du yderligere information eller har du særlige ønsker, så er du selvfølgeligt velkommen til at kontakte os via telefon eller mail. Vores udvalg matcher ethvert behov og vi laver gerne et skræddersyet tilbud.

Standardmaskiner

Specialmaskiner

COSMEC CNC maskiner og Multisave

Kehlemaskiner

COMEVA CNC maskiner

Vægpladesave, afkorteranlæg

Stromab Afkorteranlæg​

Rundsave

Stort udvalg af snedkerimaskiner

Snedkere har høje krav til kvalitet og det er derfor nødvendigt at anvende de rette maskiner, når arbejdet skal udføres.

Vi har et af landets største og bedste udvalg af snedkerimaskiner lige fra store professionelle maskiner og anlæg til mindre maskinløsninger. 

Træbearbejdningsmaskiner til professionelt brug

De snedkerimaskiner du finder i vores udvalg, giver mulighed for at indrette et komplet snedkerværksted. Vi har det meste; fra mindre snedkerimaskiner til store, fuldautomatiske maskiner.

Alle har det tilfælles, at det er kvalitetsmaskiner – ellers ville de ikke være præsenteret i vores udvalg. Vi sælger snedkerimaskiner som vi selv kan stå inde for.

Samtidig får du kyndig vejledning med i dit køb, så du er sikret den mest optimale løsning i forhold til dine ønsker og behov.

Leder du efter en snedkerimaskine, du ikke ser her?

Søger du efter en maskine som du ikke finder i vores udvalg? Så tag hellere end gerne kontakt alligevel – sandsynligheden for, at vi kan hjælpe dig, er stor.

Vores leverandører er anerkendte producenter og vi har derfor adgang til et stort bagkatalog af snedkerimaskiner.

Hvorfor vælge os som leverandør af snedkerimaskiner?

Vi er en seriøs virksomhed, der har eksisteret i mere end et halvt århundrede. HH Maskiner blev grundlagt i 1937 og vores primære forretning består af salg og service af maskiner indenfor bearbejdning af massivtræ og til produktion af biobrændsel.

Ønsker du et tilbud?

Ønsker du et skræddersyet tilbud, vejledning eller hjælp til valg af snedkerimaskiner, så kontakt vores salgsafdeling på +45 76 400 200 eller hh@hhmaskiner.dk.

Vi præsenterer et velfungerende maskine- og service program.  Vores landsdækkende salgsteam yder altid en hurtig, sikker og reel service, så du kan være sikker på, at du får den hjælp du har brug for.

Send HH Maskiner en forEspørgSEL

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

HH MASKINER

​Lanciavej 12B, 7100 Vejle

E-mail: hh@hhmaskiner.dk

Telefon: +45 76 400 200

ÅBNINGSTIDER:​

​​Mandag - torsdag: 

Kl. 08:00 - 16:00

Fredag: 

Kl. 08:00 - 14:00