Firma profil

I 1937 blev Henning Hansen isenkram grundlagt, her bød hylderne på alt lige fra almindeligt dagligdags køkken- og serviceudstyr, til håndværktøj både for privat og industrielt brug. Få år efter blev man opmærksom på det stigende behov for det lidt tungere materiel. Dette førte til en udvidelse af firmaet og gav samtidig startskuddet for salg af mindre snedkerimaskiner. Dette tiltag voksede op gennem årene og i 1967 blev Henning Hansen, Vejle Værktøjsmagasin stiftet.

Firmaet voksede støt på maskinområdet og i 1983 besluttede man at skille sig af med isenkram forretningen for helt at hellige sig salget af snedkerimaskiner.

Samme år blev Lars Kornmaaler ansat i firmaet. Som salgschef koncentrerede Lars sig udelukkende om det stadigt stigende marked som førte til handler i både ind- og udland. 1. maj 1994, blev Lars Kornmaaler medejer og Direktør i firmaet A/S Henning Hansen, Vejle.

Ny profil i 2002

I 2002 vælger Lars Kornmaaler, at lave en omfattende omstrukturering af firmaet. 

Omstruktureringen har medført følgende ændringer:

  • Nyt firmanavn; HH Maskiner
  • Rationalisering af arbejdsfunktionerne.
  • Optimal beliggenhed ved motorvejsafkørsel nr. 61 på E45.
  • Mere målrettet produktprogram.
  • Selskabet er nu 100 % ejet af Fam. Kornmaaler.

Hovedvægten i HH Maskiners nye strategi ligger på salg og service primært indenfor maskiner til massivtræs bearbejdning og produktion af biobrændsel. Herunder som specialområde, maskiner til neddeling og brikettering, samt maskiner til aluminiums bearbejdning.


HH Maskiners serviceafdeling er beliggende i Videbæk og Silkeborg, herfra foregår alt udkørsel. HH Maskiner har opbygget et massivt netværk i Europa samt dele af Østeuropa, dette har medført at eksporten til disse lande i dag bidrager med mere end 30 % af firmaets omsætning. Denne omsætning fremkommer primært ved salg af brugte maskiner fra Danmark.

Med den stadig positive udvikling har firmaet dagligt glæde af, at kunne præsentere et sundt og velfungerende maskin og serviceprogram, der via et landsdækkende salgsteam yder kunderne en hurtig, sikker og reel betjening. Agenturerne omfatter i dag alt lige fra mindre snedkerimaskiner til fuldautomatiske produktionsmaskiner, ligesom maskiner til bearbejdning af Aluminium er en del af programmet.​​

Send HH Maskiner en forEspørgSEL

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

HH MASKINER

​Lanciavej 12B, 7100 Vejle

E-mail: hh@hhmaskiner.dk

Telefon: +45 76 400 200

ÅBNINGSTIDER:​

​​Mandag - torsdag: 

Kl. 08:00 - 16:00

Fredag: 

Kl. 08:00 - 14:00